REZULTATI ZAGARANTOVANI

Facebook, Instagram i Google oglašavanje

Oglašavanje na društvenim mrežama će vam omogućiti da po niskim cenama dospete do velikog broja ljudi. Možete sami puštati reklame, ali vam to neće doneti ni približno poseta i profita koliko to može da uradi neko ko se bavi marketingom.

marketing
KORAK PO KORAK

Koji su koraci kod kreiranja marketing kampanja?

01
01
Analiza

Istraživanje i analiza konkurencije. Podešavanje pixela, analitike i profila na društvenim mrežama. Kreiranje ciljne grupe i analiza kompletnog tržišta

02
02
Planiranje

Izrada detaljnog marketing plana, određivanje pojedinačnih zadataka za dalje napredovanje, određivanje potrebnog budžeta za najbolje rezultate.

03
03
Kreiranje i testiranje reklama

Pisanje teksta koji prodaje korišćenjem svih marketing i copywriting tehnika. Pravljenje kampanje i puštanje reklama na društvene mreže ili Google.

04
04
Praćenje rezultata

Praćenje rezultata, optimizovanje kampanje i analiza dobijenih podataka. Razmatranje sledećih marketing aktivnosti. Smišljanje remarketing kampanja.

sigurno se pitaš

Kako to može meni da pomogne?

Kako da povećam prodaju?

Sa dobrom strategijom i dobrim marketing planom, za određeni novac možeš da povećaš prodaju troduplo. Sigurno ti sada okej ide prodaja, ali stagniraš već duže vreme, šta god radiš ne možeš da napreduješ?

Sigurno se pitaš kako povećati prodaju? Za početak je potrebno da napravimo marketing plan, da društvene mreže vodimo smisleno i da pravimo dobre marketing kampanje koje će povećati prodaju. 

Ukoliko misliš da ću ti namestiti Facebook reklamu, pustiti i da će ona prodavati posle 3 dana. Onda moje usluge i nisu za tebe.

Nisam Istok Pavlović, ni Ivan Bildi, a siguran sam da ti ni oni ne mogu napraviti odjednom reklamu koja će prodavati, bez da prvo nemaš sređen profil, sajt ili jasno definisan proizvod. 

Marketing Strategija, Marketing Plan, kao i reklame na društvenim mrežama, zahtevaju određenu pripremu i analizu, pre nego što mogu da generišu dobre rezultate. 

Uspeh se ne postiže preko noći!

Kako izgraditi brend?

Ukoliko želiš da izgradiš svoj brend, moraš to učiniti na pametan način. Kako izgraditi brend? Coca Cola nije postala najveći brend tako što su sedeli i prodavali Coca Colu. Oni su nasuprot tome, krenuli u razne marketing kampanje i došli su do toga da su najveći brend i da imaju najbolje reklame na tržištu. 

Kako povećati broj pratilaca na Instagramu?

Instagram je jedna od najzastupljenijih društvenih mreža trenutno. Prema istraživanju 60% korisnika poseti Instagram profil kompanije, restorana, butika ili bilo koga od koga želi da kupi nešto. Pođite od sebe, koliko puta ste otišli na Instagram da proverite nešto pre nego što kupite, posetite ili slično. Povećanje pratilaca na instagramu nije lak posao, zato što zahteva vreme, posvećenost i trud.

To su stvari koje ne mogu svi da priušte, zato tu nastupaju marketing menadžeri koji preuzimaju tu odgovornost na sebe. Ono čime se marketing tj. social media manageri bave jeste korišćenjem "trikova" za Instagram rast i optimizacijom naloga. Instagram algoritam se stalno menja i neko ko ne prati svakodnevne promene i ko ne testira određene stvari, ne može da bude upućen u to šta prolazi, a šta ne.

Na primer, Instagram kada god izbaci neku novu opciju, svako ko isproba tu opciju dobiće neverovatan skok. Najsvežiji primer kada pišem ovo je Instagram Reels. U cilju da nateraju ljude da koriste Reels i pređu na Instagram, a ostave TikTok, Instagram pruža jako dobar domet na tim klipovima. U trenutku kada pišem ovo, obična objava mi ima do 600 impresija, story mi pregleda oko 200-300 ljudi, dok Reels klipovi imaju i po 5 hiljada pregleda. Nadam se da shvatate o čemu govorim. 

CENOVNIK USLUGA

Paketi usluga digitalnog marketinga

Izaberi paket koji ti najviše odgovara i hajde da počnemo
da radimo na unapređenju tvog brenda!

Osnovni
Osnovni

59.99

Mesečno

 • Kreiranje ili analiza profila
 • Određivanje ciljne grupe
 • Konsultacije 1x60min
 • Kreiranje marketing plana
 • Mini priručnik
 • Dostupnost preko poruka 24/7
Izaberi paket
Napredni
Napredni

150

Mesečno

 • Sve iz prethodnog +
 • Pomoć sa google alatima
 • Live konslultacije 3x60min
 • Plan Objava
 • Napredniji marketing plan
 • Podešavanje pixela i analitike
Izaberi paket
CEO PAKET
CEO PAKET

Pošalji Upit

 • Sve iz prethodnih +
 • Optimizacija svih profila
 • Neograničene live konsultacije
 • 15 objava mesečno (3-4 nedeljno)
 • Detaljan plan i strategija
 • Kreiranje i pisanje reklama koje prodaju
 • Rešavanje problema sa FB reklamama
Izaberi paket
TESTIMONIJALI

Šta Su
Drugi Rekli
O Meni?

Boban Radović
Od prvog dana Đorđe je pokazao inicijativu i stvarnu želju da napravi nešto od mog proizvoda i brenda. Stalno je smišljao nove idejame za sajt i reklame i drago mi je što imam priliku da sarađujem sa njim, sve pohvale, samo napred :).
Boban Radović
Strah od Brade
Jon Cunningham
"Excellent work and very creative. He really helped take our videos to the next level. We are extremely happy to work with Djordje and would recommend him highly!"
Jon Cunningham
UpWork Client
Nikola Tripković
Saradnja sa Andrićem mi je pomogla da mnogo lakše, efikasnije i na višem nivou vodim svoj biznis. Neverovatno znači imati nekoga ko stalno ima nove ideje kako da proizvod bude bolji. Zato planiram dugoročnu saradnju sa njim.
Nikola Tripković
CEO - Nauči Dizajn