Andrić Digital Usluge

Iskoristi sve mogućnosti koje nudi Digitalni Marketing

Da li znaš koliko novca gubiš time što se ne reklamiraš na internetu? Nudim ti usluge…

Ukoliko se reklamiraš, ne možeš samo objaviti reklamu na Instagramu i misliti da će ti to doneti prodaju. Reklame moraju da imaju plan, smisao i razne druge faktore koje neće potrošiti tvoj novac, već rezultirati da ti se taj novac višestruko vrati.

USLUGE

Kako ja
mogu da ti pomognem?

Marketing na Društvenim Mrežama

Povećanje prodaje digitalnim kanalima marketinga. Kreiranje uspešnih reklama, optimizacija sajta i marketing strategije.

SEO (Optimizacija sajta za Google )

Optimizacija sajta za bolje rangiranje na Google, podešavanje pixela, analitike i ostalih alata. Analiza ključnih reči i konkurencije.

Digitalni marketing i ostale usluge

Pored digitalnog marketinga, bavim se i izradom sajtova i imam iza sebe tim koji može da vam pomogne u svakoj sferi interneta.

KAKO SVE KREĆE

Nekoliko koraka
do uspešnog biznisa

arrow
01
process1
Uvod u Projekat

Pre početka rada, smatram da je najbitnije da se dobro upoznamo kako bi na najefikasniji način stigli do vašeg zeljenog cilja. Planiranjem i detaljnim dogovorom, u smislu definisanih ciljeva: šta želite da postignete, a gde da stignete, imaćemo zasigurno odličan temelj za veliku gradnju.

arrow
02
process2
Istraživanje i Planiranje

Dva ključna segmenta koja ako se ne urade pravilno, mogu voditi ka neuspehu. Potrebno je istražiti konkurenciju, trendove, tržište i napraviti dobar plan. Zato sam tu da pomognem.

03
process3
Kraj Projekta

Projekat je gotov i gledamo kako prodaje rastu i rezultati polako pristižu. Osmišljavamo sledeće korake, dalju marketing strategiju i plan.

PORTFOLIO

Zadovoljni klijenti